Fotfetish

Vems fötter vill du stoppa i munnen

Sommar, sol och hårda fotsulor. De skulle kunna beskriva min sommar so far. Förutom Corona så har jag haft det rätt bra., det är bara synd att man inte kan gå på så många dejter. Jag är i alla fall mitt uppe i min semester och jag njuter till 1000, eller ja, jag gjorde.. Vems fötter vill du stoppa i munnen?

“Jag saknar att dejta!”

Nu är det många år sedan detta hände, men i mina yngre dejting år träffade jag en lite äldre man. Han va från ett annat land. Exotiskt. Vi träffades spontant när jag och två väninnor va ut och tog en drink på de årets it-ställe. Efter att ha snackade en stund och bytte nummer. Vi smsade i flera månader innan vi fick till den där dejten. Vi sågs på ett glas som blev tre. Det va länge sen jag hade så mycket att prata om med en och samma person.

Det gick knappt en vecka innan vi sågs igen. Han tog ut mig på middag och efter till hans favorit bar. När vi druckit upp sista drinken sa han att vi skulle till ett sista ställe, “where they make the most fabulous drinks”. Slut destination hans lägenhet. Han fixade ihop varsin drink och vi satte oss i soffan. Lägenheten va fin, stora fönster men ändå ingen insyn. Jag kollade runt men kunde inte se några fler rum, sov han på soffan?

Efter att ha pratat en stund tog han initiativ, hånglade upp mig på soffan. Han frågade “should we take this to the bedroom?”. Jag nickade och han lyfte upp mig. Där bakom en dold dörr låg sovrummet. Han la ner mig på sägen och vi fortsatte där vi slutade. Han nafsade på örsnibben och kysste mig längst kroppen ner på benen. Försiktigt tog han tag i min fot, lirkade av mig strumpan. Samtidigt som han masserade stoppade han in stortån i munnen. ‘VAD GÖR JAG?!’..

Fotfil är en kvinnas bästa vän.. nja.

Varför jag kommer och tänka på detta är för att den här sommaren har mina fötter tydligen blivit, ‘hetaste’ samtalsämnet sedan Corona. Gjorde väl misstaget att visa upp undersidan av foten. Sedan dess har det varit nonstop, “köp en fotfil”.. Det gick så långt att när jag nu fyllde år för någon vecka sedan fick en fotfil i present. Tack! Jag började fundera på den kvällen. Hur såg mina fötter ut då? Jag vill då inte stoppa någons fötter i min mun, men är helt okej med att andra tar mina i sin. Vems fötter vill du stoppa i munnen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *