Wild and crazy? Ät en (halv)muffins!

Wild and crazy? Ät en (halv)muffins!

Åh, mina kära singelkompisar, sätt er ner och ta en kopp te (eller kanske något starkare, vem vet vad ni behöver efter den senaste daten från helvetet). I dag ska jag ta er med på en resa bortom de ytliga swipesen och de oh-so-trötta “Hej, hur mår du?”-konversationerna. Vi ska utforska djungeln av obesvarade “hej” och de där märkliga profilerna som får oss att undra om vår potentiella själsfrände kanske är en seriemördare (eller ännu värre, en människa som inte gillar katter).

Först ut, låt mig berätta om Mr. X. Ni vet, han som på sin profilbild poserar med en tiger (antagligen fake, men låt oss ge honom benefit of the doubt). Han sa att han var äventyrlig. Jag tänkte “wow, här har vi något!”. Men det visade sig att hans definition av äventyr var att prova en ny smak på sin latte. Jag menar, kom igen, man kan inte ha en tiger på bilden och sen vara rädd för lite extra kardemumma i kaffet! Jag hade förväntat mig åtminstone bungyjump eller något annat hjärta-i-halsgropen-aktigt. Men nej, jag fick en kille som frågade mig om jag ville dela på en muffin för att “det är lite vildsint att äta en hel själv”. Wild and crazy, hallå?

Och sen har vi de där som tror att ett one-liner ska charma byxorna av mig. “Är du en trollkarl? För varje gång jag ser dig, försvinner alla andra.” Ursäkta mig medan jag kräks lite i munnen. Och nej, jag försvann inte, jag blockerade dig bara. Det är inte charmen från en trollkarl, det är block-knappen, min kära. Det är så här det går när man försöker navigera i det moderna dejtinglivets obarmhärtiga vatten. Man vet aldrig om nästa swipe leder till en drömpartner eller till en ny historia som får dina vänner att skratta så de gråter.

Men misströsta inte, mina tappra följeslagare i singellandskapet. För varje katastrofdatum, varje pinsam tystnad och varje obesvarat “hej” finns det en historia att berätta. Och vem vet, kanske… bara kanske… finns det någon där ute som är redo att dela en hel muffin med dig – utan rädsla. Så fortsätt att swipe:a, mina hjältar och hjältinnor, för äventyret, de märkliga samtalen och kanske, bara kanske, kärleken väntar precis runt hörnet (eller bakom nästa swipe). Och kom ihåg, om allt annat misslyckas, har vi alltid våra kattbilder att falla tillbaka på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *