Ger man sig in i leken får man leken tåla..

Kollegorna och “musslan”

På min arbetsplats har vi som vi brukar säga ‘högt i tak’. Det innebär att man kan säga i princip vad som helst. Men tydligen finns det även där en gräns att korsa.

De brukar kalla mig för speciell och konstig, men jag skulle säga att det är tvärtom. Under rasterna eller på lunchen tar det max två minuter innan de snackar om bajs eller sex. Händer även i relation till varandra. Jag vill egentligen prata om inredning eller senaste tinderdejten, men då är det jag som är konstig? Någon som känner igen sig av att jobba med ett gäng sjuka människor som borde sitta inspärrade på ett institut?

Ett exempel är den gången min kollega (min tanke är inte att hänga ut någon, så kallar han för Arriz).

Arriz, kom en gång smygandes bakom mig och dök plötsligt upp vid sidan av mig. Han viskade med en mongoloid röst i mitt öra “snoppen”, samtidigt som han drog sin blöta hand över min kind. Jag stod kvar helt förstummad, ‘vad var det precis som hände?’. Det kändes precis som en blöt penis som släpats över kinden (det har en gång hänt med en tinderdejt, det blev bara en dejt). Mysigt kanske ni tänker, men jag klarar mig utan detta på min arbetsplats.

Någon dag senare såg jag Arriz stående vid kaffemaskinen, han såg trött och möjligtvis bakis ut. Jag funderade ett tag, men övervägde att göra de. Jag smög mig fram och ställde mig precis bredvid honom. Viskade med en sensuell och lite snuskig röst “mussssslaaaan” och slickade honom på kinden. Kommer än idag ihåg hans reaktion som om det hade hänt för en minut sen. Jag har faktiskt inte sett Arriz sedan dess.

Just kollegorna och “musslan” är sällan något jag pratar om med mina vänner. Tror de flesta av mina vänner inte ens vet vad jag jobbar med.

34 thoughts on “Ger man sig in i leken får man leken tåla..

 1. 758821 489507Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to locate somebody with some original thoughts on this topic. realy thank you for starting this up. this internet site is something that is required on the internet, someone with slightly originality. useful job for bringing something new towards the internet! 841334

 2. 635921 159840This post is extremely appealing to thinking people like me. Its not only thought-provoking, it draws you in from the beginning. This is well-written content material. The views here are also appealing to me. Thank you. 802855

 3. 801997 960200I was suggested this blog by way of my cousin. Im no longer confident whether or not this put up is written by him as nobody else realize such detailed about my trouble. You are amazing! Thanks! 931359

 4. 618360 584667Id need to talk to you here. Which is not some thing Which i do! I like reading an write-up that can make folks believe. Also, thank you for permitting me to comment! 770595

 5. 859482 752176Amazing beat ! I wish to apprentice whilst you amend your site, how could i subscribe for a weblog web site? The account aided me a acceptable deal. I had been slightly bit acquainted of this your broadcast provided bright clear notion 841774

 6. 67030 440972Not long noticed concerning your internet web site and are nonetheless already reading along. I assumed ill leave my initial comment. i do not verify what saying except that Ive enjoyed reading. Good weblog. ill be bookmarking maintain visiting this web site truly typically. 105118

 7. 425989 596582You may be websites successful individuals, it comes effortlessly, therefore you also earn you see, the jealousy of all the ones a great deal of journeymen surrounding you can have challenges within this challenge. motor movers 423616

 8. 101455 967057I love the appear of your internet site. I recently built mine and I was seeking for some concepts for my web site and you gave me a few. May possibly I ask you whether you developed the web site by youself? 226271

 9. 530544 801299You must be very astute at research and writing. This shows up within your original and distinctive content. I agree along with your primary points on this topic. This content material should be seen by a lot more readers. 368025

 10. It’s going to be ending of mine day, except before ending
  I am reading this enormous article too improve my experience.

  система автополива site оборудованиедля
  автоматического полива

Leave a Reply

Your email address will not be published.